23.07.2019

Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

Milas'tan hareket eden 45 kişilik kafile, 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 23.00'de Milas İlçe Müftülüğü’nde  düzenlenen törenle sevenlerinin gözyaşları içerisinde kutsal topraklara  uğurlandı.

Program hacı adaylarının yakınlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kutsal topraklara gitmenin sevincini yaşayan 45 hacı adayı bir taraftan farz olan ibadeti yerine getirmenin sevincini yaşarken diğer taraftan da sevdiklerinden ayrılmanın hüznünü yaşadılar.

İlçe Müftüğünde görevli Din Görevlilerinin okudukları Kur’an-ı Kerim  tilavetleri, ilahiler ve salavatlardan sonra İlçe Müftü Vekili Vaiz Salih Rifat ŞEN’in yaptığı konuşma ve duanın ardından hacı adaylarımız kutsal topraklara uğurlandı. Uğurlama merasimi sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşandı.