24.03.2017

MUĞLA VALİSİ AMİR ÇİÇEK TYP ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile (İŞKUR) İl ve İlçe Müftülükleri arasında yapılan protokol çerçevesinde Muğla İl Müftülüğü toplantı Salonunda Muğla Valisi Amir Çiçek başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli ve İl ve İlçe Müftülüklerinde daha önce noter huzurunda kur’a çekilip hak kazanan personel katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Muğla Valisi Amir Çiçek; devletin verdiği imkânlar ile ev bütçelerine katkı sağlanmasının yanı sıra istihdam sağlandığını, Muğla genelinde bütün kurumlarda bu yıl itibariyle 1500 kontenjan verildiğini ve bu kontenjanın 150 tanesinin il ve ilçe müftülüklerin bünyesinde değerlendirildiğini belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak; biz üç dönemden beri İŞKUR’un projesi kapsamında ilimiz genelinde elaman çalıştırıyoruz bu sayede Camilerimiz ve Kur’an Kurslarımızın temizliklerini bu şekilde karşılıyoruz bundan da son derece memnunuz.’’ Dedi. İŞKUR İl Müdürü Sarıyerli ise toplum yararına programı ile ilgili teknik bilgiler vererek, bu faydalı programların devam edeceğini ve toplumunda bundan memnun olduğunu ifade etti.

Katılımcıların sorduğu sorulara verilen cevapların ardından program sona erdi.