26.05.2017

Prof. Dr. Ramazan MUSLU “Sadakat ve Güven Bağlamında Aile” konulu konferans verdi

Aile haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığından gelen talimat çerçevesinde Muğla İl  ve ilçelerinde  bir  dizi program gerçekleştirildi. Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından aile yapısını korumak, toplumun temeli olan aileyi güçlendirmek amacıyla düzenlenen programların sonuncusu Muğla Sıtkı Koçman Üniv. Atatürk Kültür Merkezi B Salonunda gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu İl Vaizi Süleyman SÜLÜK’ün yaptığı, kurum personeli ve eşlerine yönelik planlanan program Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı; Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı  "Aile Sinevizyonu ve Muğla ADRB’nin 2017 faaliyet slaytının izlenilmesi ile devam etti.  Programın açılış konuşmasını Muğla İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK yaptı. KOÇAK aile yapısının korunmasına ve güçlendirilmesine yönelik tedbirlere dikkat çekerek katılımcılara teşekkür etti. Ardından İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan MUSLU  “Sadakat ve Güven Bağlamında Aile”  konulu konferans verdi.  MUSLU konferansında aile, güven ve sadakat kelimelerini açıklayarak,  aile bireylerinin birbirleriyle olan iletişimlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, güven duygusunun önemi ve ailede sadakatin önemi konularında bilgiler verdi.  Program çiçek takdimi ile son buldu.