17.11.2017

HUZURA ER HUZUR VER PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ

Muğla Kadın Aile Gençlik Merkezi Derneği ile Muğla İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu işbirliğinde yürütülen İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ‘’Huzura Er, Huzur Ver’’ projesinin açılış programı Muğla Valimiz Sayın Esengül CİVELEK’in teşrifleriyle gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programın açılış konuşmasını ADRB Vaizi ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sevdegül CEKİÇ yaptı. İl Dernekler Müdürü Cengiz DEMİRCİ İl genelinde kurulan ve proje sunan dermekler hakkında bilgilendirdi. Muğla İl Müftümüz Abdurrahman KOÇAK’ın selamlama konuşmasından sonra Muğla Valimiz Sayın Esengül CİVELEK proje çalışmasından dolayı İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ekibine ve Kadın Aile Gençlik Merkezi Derneğine teşekkür ederek ‘’Aile bütünlüğünün korunması ve manevi değerlerin yaşatılması’’ konusunda öneri ve tavsiyelerde bulundu. Program misafirlere yapılan ikramlarla son buldu.