29.05.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI EZAN-I GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 yılı Camiler ve Din görevlileri haftası ezan-ı güzel okuma İl birinciliği yarışması Muğla İl Müftülüğünde gerçekleştirildi. Muğla genelinde yapılan yarışmada, İl birinciliğini Bodrum İlçe Müftülüğünden imam-hatip Cafer ÇAKIR, ikinciliği Menteşe İlçe Müftülüğünden imam-hatip Müslüm ÇAVLI alırken üçüncülüğe ise Fethiye İlçe Müftülüğünden imam-hatip Faruk EKER seçildi. İl Müftüsü ÖCÜT, “İl Müftülüğü ve komisyon olarak yarışmaya katılım sağlayan yarışmacılara canı gönülden teşekkür etti. Çabalarının ve gayretlerinin devam etmesini diledi.” Komisyon Başkanlığını İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT’ ün yaptığı yarışmada, dereceye giren yarışmacılara hediyelerini, İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT, Menteşe İlçe Müftüsü Mustafa AYDIN ve Kavaklıdere İlçe Müftüsü Hekim ŞAHİN takdim etti. Birinciliğe seçilen Bodrum İlçe Müftülüğünden imam-hatip Cafer ÇAKIR,  6 Temmuz’ da Denizli’de düzenlenecek olan bölge birinciliği yarışmasına katılmaya hak kazandı.