29.05.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI HUTBE SUNUMU YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 yılı Camiler ve Din görevlileri haftası hutbe okuma İl birinciliği yarışması Muğla İl Müftülüğünde gerçekleştirildi. Muğla genelinde yapılan yarışmada, İl birinciliğini Milas İlçe Müftülüğünden imam-hatip Ali APILI, ikinciliği Menteşe İlçe Müftülüğünden imam-hatip Fatih YAŞATIR alırken üçüncülüğe ise Seydikemer İlçe Müftülüğünden imam-hatip Recep ALKAN seçildi. Komisyon Başkanlığını İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT’ ün yaptığı yarışmada, dereceye giren yarışmacılara hediyelerini, İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT, İl Müftü Yardımcısı İsa TOPUZ ve Seydikemer İlçe Müftüsü Vekili Vaizi Mustafa ÜNAL takdim etti. İl Müftüsü ÖCÜT’ ün beraberindeki komisyon üyeleri ve yarışmacılarla Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiler. İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan TORAMAN yarışmacılara başarılar diledi. Birinciliğe seçilen Milas İlçe Müftülüğünden imam-hatip Ali APILI, 13 Temmuz’ da Afyon-Karahisar’ da düzenlenecek olan bölge birinciliği yarışmasına katılmaya hak kazandı.