14.06.2019

2019 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

Menteşe Müftülüğü bünyesindeki Yaz Kur’an Kursları’ nın 2019 yılı için eğitim semineri Muğla Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı. Seminere Menteşe Müftülüğü’ ne bağlı imam hatipler ve Kur’an öğreticileri katıldı. Seminerin açılış konuşmasını Menteşe Müftüsü Mustafa AYDIN yaptı. Yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilere yaklaşım, uygun bir din eğitimi, sağlam ve doğru dini bilgiler vermek konularına dikkat çeken Mustafa AYDIN, konuşmasında şunları söyledi. “2019 yılı yaz Kur‘an kurslarına 17 Haziran tarihinde başlayacağız. Bu kurslara katılım sağlamak, sayıyı çoğaltmak önceliğimiz. Ancak 5-15 yaş arasındaki bu öğrencilerimize kaliteli bir eğitim öğretim hizmeti sunmak için öncelikle bizler bir kendimizi sorgulayalım. Eksiklerimizi görüp tamamlayalım, kendimize çeki düzen verelim. Bilgiyle donanmış personel ile halka hizmet amacımızı unutmayalım. Hizmet içi eğitimlerine önem verelim, katılım sağlayalım ”dedi. Menteşe Müftüsü Mustafa AYDIN’ ın konuşmasının ardından, Yatağan Hicret Camii Kur’an kursu öğretmeni Nurten KONUK, Kur’an kursu öğretmenleri ve imamlara slaytlar eşliğinde hizmet içi eğitim semineri uyguladı. Seminere, öğleden sonra Personel Görevlendirmesi ve Eğitimi Toplantısı ile devam edildi.