22.05.2018

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZLA İFTAR BULUŞMASI

Muğla İl Müftülüğü tarafından, engelli vatandaşlara yönelik iftar programı düzenlendi. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve TDV  Muğla Şubesi olarak kullanılan Saadet Hanım Konağı avlusunda düzenlenen iftar programına, Muğla Valisi Esengül Civelek, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Müftüsü Abdurrahman KOÇAK ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, Muğla  Beyazay Derneği Başkanı Pınar Boyacı, Muğla Kadın Aile Gençlik Merkezi Deneği Başkanı Sevdegül Çekiç,  engelli vatandaşlarımız ve aileleri katıldı İftar yemeği öncesi Kuran-ı Kerim okundu. Ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı ve dua edildi.