31.07.2018

KURAN-I KERİM-İ GÜZEL OKUMA BÖLGE YARIŞMASI MUĞLA’DA YAPILDI.

Diyanet İşleri Başkanlığı Camiler ve Din Görevlileri Haftası 2018 yılı etkinlikleri kapsamında Kuran-ı Kerim-i güzel okuma bölge yarışması Muğla’da yapıldı. İlimiz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kampüsünde bulunan Ali Rıza HAKSES Cami’nde bulunan yarışmada Aydın, Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Manisa ve Muğla birincileri katıldı. Komisyon Başkanlığını Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih OKUMUŞ ’un yaptığı Komisyon değerlendirmesi sonucunda 1. İzmir İlinden Enes KAPUT, 2. Aydın İlinden Tugay ÖZCAN, 3. Burdur İlinden Halil Murat Özer oldu. Dereceye girenlere 1. 2. 3. lere para ödülü diğer yarışmacılara mansiyon olarak yine nakit ödül takdim edildi. Kuran-ı Kerim-i güzel okuma bölge yarışmasına, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih OKUMUŞ, Muğla İl Müftü Vekili Adnan UĞUR, Dalaman İlçe Müftüsü Hasan YOZGAT, Eğitim Görevlileri Selman UZUNLU ve Sedat AYDINLI katıldı. OKUMUŞ ‘’Bu yarışmaların amacı Başkanlığımız bünyesinde görev yapan Din Görevlilerimizin hizmet aşkı ve heyecanlarını devam ettirmelerine yönelik yapıldığını’’ söyledi.