06.08.2018

HACI ADAYLARI DUALARLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

İlimiz Müftülüğüne Hacca gitmek üzere kaydolan ve tercihini Diyanet İşleri Başkanlığı Organizesinde gitmek üzere yapan, hacı adaylarımız İlimiz Menteşe İlçesi Emir Beyazıt Camiinde coşkuyla uğurlandı. Hacı adaylarımız 3 Ağustos 2018 Cuma günü saat: 17.30’da Emir Beyazıt Camiinden uğurlanarak Dalaman Havalimanından direk Medine’ye hareket etti. Bu kafilemizden 184 Hacı Adaylarımız ile birlikte, 1 Kafile Başkanı, 1 Bayan İrşat Görevlisi ve 4 Din görevlisi olmak üzere toplam 6 görevlimiz hacılarımıza rehberlik etmek üzere kutsal topraklara hareket etti. Uğurlama merasimindeki programda, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlahi dinletisi ve İl Müftü Yardımcısı Adnan UĞUR tarafından yapılan duayla hacı adaylarımız kutsal topraklara uğurlandı.