21.04.2021

BODRUM İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HİZMET BİNASI YENİLENDİ

Yapımına aylar önce başlanan, mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)’na ait olan Bodrum Müftülüğü hizmet binasındaki yenileme çalışmaları sona erdi.

Tamamlanan yenileme çalışmalarıyla birlikte hizmet binasındaki kapasite iki katına çıkarıldı.

Asli görevlerinin islamı en iyi şekilde temsil edip insanlarımıza doğru ve sahih dini bilgiyi ulaştırmak olduğunu vurgulayan Bodrum Müftüsü İbrahim KAPANCI “Müftülüğümüz olarak bu amaca hizmet etmek için din görevlilerimizin ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla binamızı din hizmetlerini temsil noktasında iyi bir noktaya getirmeye çalıştık. Hizmet binamızın tamirat ve tadilatında emeği geçen, maddi manevi desteklerini esirgemeyen din görevlilerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.