26.04.2021

HZ.PEYGAMBER MİRASI MUKABELE GELENEĞİ İHYA EDİLİYOR

Onbir ayın sultanı Ramazan-ı şerifin bereketi olan, Hz.Peygamber mirası mukabele geleneği Bodrum Müftülüğü Din Görevlileri tarafından ihya ediliyor.

Bodrum Müftülüğü bünyesinden görev yapan  Din Görevlileri tarafından her gün farklı bir Hocaefendi’nin okumuş olduğu Kuran-ı Kerim cüzleri Bodrum Müftülüğü sosyal medya hesaplarından yayınlanarak takip etmek isteyen vatandaşlarımızın istifadesine sunuluyor.

Sosyal medya aracılığıyla gerek Bodrum gerekse yurt içi ve yurt dışından birçok insanın büyük bir ilgiyle takip ettiği Ramazan Mukabelesi ile Kuran-ı Kerim’in hatmedilmesinin yanı sıra zaman zaman farklı camilerimizden gerçekleştirilen çekimlerle her biri birbirinden güzel Bodrum camilerinin manevi atmosferi de takipçilere sunulmuş oluyor.

Bu vesile ile tüm din görevlilerimize ve mukabele çekimlerini gerçekleştiren Bodrum Müftülüğü Sosyal Medya koordinatörü Erol Bulca hocamıza teşekkür ederiz.