06.12.2021

YALIKAVAK KÜDÜR’DE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Bodrum Müftülüğü tarafından Yalıkavak Küdür Cami’nde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.
Küdür Cami’ndeki sabah namazı buluşması Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Özden, Bodrum Müftülüğü Din Görevlileri, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile çok sayıda bay ve bayan vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
Sabah ezanını müteakiben Küdür Cami İmam Hatibi Ebu Bekir Topaloğlu tarafından okunan mukabele ile başlayan sabah namazı programı sabah namazının kılınıp akabinde Bodrum Müftülüğü Personel Şube Müdürü Ahmet Akbudak’ın Kuran tilaveti ve Bodrum Vaizi Orhan Özgözel tarafından yapılan tesbihat ile devam etti.
Sabah namazı buluşmasında cemaate hitap eden Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı sohbetinin bir bölümünde “ Kardeşlerim! Güzel bir ilahi vardır: ‘Her kul bir yol tutmuş gider, günahlara tamah eder. Allah yolunda olanlar iki cihanda da güler.’ Allah bizi iki cihanda da güldürsün diyerek dua ve niyazda bulundu.
Sabah namazı buluşması katılanlara kahvaltı ikramında bulunulmasıyla son buldu.
Cami çıkışında Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, eşsiz Küdür manzarası eşliğinde güneşin doğuşunu sabah namazı buluşmasına katılan vatandaşlarla hep birlikte izledi.