11.10.2024

Dalaman İmam Hatip Lisesi Kız Öğrenci Yurdu'nda Gençlik Buluşmaları Tanışma Programı Yapıldı

10 Ekim 2024 Perşembe günü akşamı, farklı liselerden ve İmam-Hatip Lisesi'nden 55 öğrencinin kaldığı Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Kız Öğrenci Yurdu'nu İlçe Müftümüz Zekeriya ÇALLI ve eşi ile Kur'an Kursu Öğreticileri Sümeyya KOÇ ve Betül KUPTAN ÖZKAN ziyaret etti. İlçe Müftümüzü ve beraberindekileri Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Cafer BİNİCİ ile Müdür Yardımcısı Emine SAĞUN karşıladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasbetiyle "Gençlik Buluşmaları Tanışma Programı" kapsamında gerçekleştirilen bu programda, İlçe Müftümüz ve eşi öğrencilerle tanıştı ve sohbet etti. Kendilerine eğitim hayatında başarılar diledi.