21.03.2024

Müftülüğümüz gençlerimize iftar yemeği verdi.

20 Mart Çarşamba günü, ÇEDES Projesi ve Dalaman Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü faaliyetleri kapsamında Dalaman İlçe Müftülüğü olarak bir vatandaşımızın da katkıları ile Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Öğrenci Yurdu yemekhanesinde İftar yemeği verildi.

İftar programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner ŞEN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Soner KAYA, İlçemiz ÇEDES Proojesi Koordinatörü ve Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Cafer BİNİCİ, Gençlik Koordinatörlerimizden Uzman Vaiz Musa TOKCAN ve KKÖ Sema TÜRK, Din Hizmetleri Uzmanı Adem GÜNEŞ, öğretmenler, din görevlileri, davetliler ve farklı ortaöğretim kurumlarından öğrenciler katıldı.

İftar sonrasında Din Hizmetleri Uzmanı Adem GÜNEŞ iftar duası yaptı. Davetliler ve öğrenciler yapılan bu güzel etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner ŞEN ve beraberindeki heyet ile din görevlilerimiz öğrencilerle sohbet etti.