24.08.2020

İlçe Müftüsü Abdullah YAKALI İlk Peresonel Toplantısını Yaptı

Niğde İli Altunhisar  İlçe Müftüsü iken İlçemize atanan ve 05.08.2020 tarihinde görevine başlayan Dalaman İlçe Müftümüz Abdullah YAKALI ilk personel toplantısını yaptı.

İlçe Müftülüğünde görev yapan Daire Personeli, Din görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile birlikte hizmette verimliliği artırmak ve bilgi paylaşımında bulunmak üzere aylık mutad personel toplantısı 20 Ağostos 2020 Perşembe günü  saat 14:00’ da İlçemiz Müftülük Sitesi Camiinde yapıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftüsü  Abdullah YAKALI’nın selamlama ve açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Dalaman Müftüsü Abdullah YAKALI personeli ile tanıştı, “yeni görevde hep beraber hayırlı hizmetler yaparız inşallah” diyerek tüm personelin görevlerini titizlikle yapmalarını istedi.

Dalaman Müftülüğünün tüm personeli de İlçemizde yeni göreve başlayan Müftü Abdullah YAKALI’ya görevlerinde başarılar dilediler.