29.04.2022

İlçemizdeki 8-15 yaş arasındaki yetim ve öksüzlerimize Ramazan Bayramı öncesi sevindirildi

İlçemizde ikamet eden 15 yetim ve öksüz öğrencimize Ramazan Bayramı öncesinde 400 TL değerinde giyim hediye kartı verildi.

Muğla İl Müftülüğünün organizasyonu ile ilçemizde önceden tespit edilen yetim ve öksüzlerimize takdim edilmek üzere İlçe Müftümüzde 28 Nisan 2022 Perşembe günü saat 14.00'da program duzenlendi. Programa İlçe Müftümüz Abdullah YAKALI, Uzman Vaiz Musa TOKCAN, Muğla İl Müftülüğü'nde görevli Din Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet KURUMAHMUT ve Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Erol GÖKBOĞA ile öğrenci velileri de katıldı. Öğrencilerimize hediye kartları İlçe Müftümüz, Uzman Vaizimiz ve Şube Müdürleri tarafından verildi. Veliler bu hizmetten dolayı teşekkür ettiler.