11.01.2024

Sabah Namazı Buluşmaları

12 Ocak 2024 Cuma günü sabah namazında, Merkez Camii'nde, ÇEDES Projesi "öğreci-cami buluşması" kapsamında "Sabah Namazı Cami Buluşması Programı" yapılacaktır. Program sonunda ikramda bulunulacaktır.

Programın amacı gençleri camiyle buluşturmak, farklı ortaokul ve liselerden gelen gençlerimizi Yüce Mevlamızın evinde bir araya getirmektir. İlk cami buluşması 6 Ekim Cuma günü sabah namazında TİGEM Camii'nde yapılmıştı. Aynı şekilde kalabalık katılımı gençlerimizden bekliyoruz.

"Çevremeye Duyarlıyım Değerlerime Saygılıyım" (ÇEDES) Projesini Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Baskanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı birlikte yürütmektedir. İlçelerde ise ilgili bakanlıkların müdürlükleri ile İlçe Müftülüklerinin temsilcileri ve koordinatörleri vasıtasıyla yürütülmektedir.