22.01.2024

İlçe Müftümüz ile veda programı ve TDV toplantısı yapıldı

İlçe Müftüsü Abdullah YAKALI'ya veda ziyaretleri devam ediyor...

İlçe Müftümüz ve ailesi, bu sabah müftülüğümüz personelinin düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Programda yaptığı konuşmada kendisinin 3,5 yıldan beri Dalaman'da görev yaptığını, küçük tatsızlıklar ve sıkıntılar olsa da burada görev yapmaktan memnun olduğunu, aynı hizmetlerin hız kesmeden devam edeceği inancını taşıdğını ifade etti. Daire personelimiz de İlçe Müftümüz ile görev yapmaktan memnun olduğunu, yeni görev yerinde muvaffakiyetler dilediğini ifade etti. Duygusal ortamın yoğun olduğu program helalleşme ile sona erdi.

Gün içinde Türkiye Diyanet Vakfı Dalaman Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. İlçe Müftümüz son defa başkanlık etti. Yönetim Kurulu olarak;

Kurul Şube Başkanı Abdullah YAKALI,

Muhasip  üye Ali İhsan YAŞAR,

Üyeler Ahmet DİLBER, Adem KÜL, Süleyman ÇOLAK

da katıldı. Toplantıda yapılan faaliyetler değerlendirildi. Yönetim Kurulu üyeleri İlçe Müftümüze maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.