16.04.2024

Datça Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde İftar Programı Düzenlendi

Datça Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Okul Yönetimi, Öğrenci Velileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Datça Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftara; İlçe Kaymakamımız Sn. Murat ATICI, Hanımefendi Sn. Bedriye ATICI, İlçe Müftümüz Sn. Yunus AYDIN, Hanımefendi Sn. Arzu AYDIN, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Oğuz KAPUSUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Sn. Erdoğan BAŞAR, çok sayıda öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.
İftar öncesi okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Ardından öğrenciler hep bir ağızdan koro halinde ilahiler söyledi. İlçe müftümüz Sn. Yunus AYDIN' ın yapmış olduğu dua ile program sona erdi.
İlçe Kaymakamımız Sn. Murat ATICI, Datça Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sn. Tuğrul KAVAL'ın şahsında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize  teşekkür etti.