16.09.2024

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Personeliyle Vedalaşarak Yeni Görevine Uğurlandı.

08.10.2019 tarihinden bu yana Fethiye İlçe Müftüsü olarak görev yapan Kamil Oktay, Ankara Etimesgut İlçe Müftüsü olarak atanmasının ardından, Fethiye Müftülüğü personeliyle veda programında bir araya geldi.

Fethiye’de görev yaptığı süre boyunca birlikte çalıştığı tüm personelin özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Oktay, bu süreçte personeli ile birlikte Fethiye’ye faydalı hizmetler sunmaya çalıştığını ifade etti.

Personele bu yolda gösterdiği gayret ve iş birliği için teşekkür eden Oktay, konuşmasının ardından kurum personeliyle tek tek vedalaşıp helallik istedi.

Müftülük personeli ise, Oktay’ın Fethiye’ye kazandırdığı hizmetleri ve yöneticilik anlayışını minnetle anacaklarını ifade ederek, kendisine yeni görevinde başarılar dilediler. Kamil Oktay yeni görevine başlamak üzere Fethiye’den ayrıldı.