12.07.2019

VEKALETLE KURBAN KESİM ORGANİZASYONU TANITIM TOPLANTISI

Fethiye Müftülüğü Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursunda 2019 yılı vekâlet yoluyla kurban kesim programı tanıtım toplantısı yapıldı.

İl Müftülüğü koordinesinde Fethiye, Seydikemer, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ve Datça ilçe Müftülüklerinde görevli ilçe müftüleri, imam-hatip müezzin kayyım ve Kur’an Kursu öğreticilerin katılımıyla “Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Toplantısı” düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Hamdi UZUNHARMAN, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı organizasyonuyla gerçekleşen Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu”nun, İslam coğrafyasındaki mazlumların umudu olduğunu ve bu konuda insanların doğru bilgilendirilmesinin önemini vurguladı.

Diyanet işleri Başkanlığı Denizli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa ACAR konuşmacı olarak katıldığı toplantıda “Vekâlet Yoluyla Kurban Kesimi” tüm boyutları ile din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticilerine anlattı.