13.11.2019

İKİ GÖNÜL BİR ÖMÜR

Fethiye Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak yürüttüğümüz EVLİLİĞE İLK ADIM projemizin Kasım ayı ilk dersimiz 06.11. 2019 Çarşamba Saat: 19:00 Hacı Fehmi Özer Kur’an Kursu’nda Sayın ilçe müftümüz Kamil Oktay ve eşinin katılımı ile gerçekleştirildi. Katılımcılarla sohbet eden ilçe müftümüz Aile kurumunun önemine dikkat çekerek bu seminerin gerekliliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İlçe Vaizi Emine Okulu tarafından verilecek seminerlerimiz 4 hafta sürecektir. Her hafta Çarşamba günü saat 19:00 da gerçekleştirilecek olan programım ikinci bölümü 13.11.2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecektir. Nişanlı ve beş yılı doldurmamış evli çiftleri kapsayan EVLİLİĞE İLK ADIM programı aralık ayı seminerlerine katılmak isteyen çiftlerimiz için kayıtlar devam etmektedir. Kayıt için müftülüğe gelerek veya telefonla arayarak kayıt yaptırabileceklerdir.

Tlf: 0 (252) 614 14 15