21.09.2020

FETHİYE MÜFTÜLÜĞÜNDE YAPRAK DÖKÜMÜ

Fethiye Müftülük Murakıbı Adem Demirel ve Şoför Hakkı Zafer Törün Fethiye Müftülüğünden ayrıldılar.

2014 yılında Müftülüğümüze Murakıp olarak atanan Adem Demirel 2020 yılında Muğla İli Seydikemer İlçe Müftülüğüne Şube Müdürü olarak atanması sebebiyle eylül ayında Fethiye Müftülüğündeki görevinden ayrıldı. 1999 yılında Fethiye İlçe Müftülüğüne Şoför olarak atanan Hakkı Zafer Törün 21 yıl sonra memleketine dönüş yapmak için Fethiye Müftülüğündeki görevinden hüzünlü bir şekilde ayrılmıştır. Müftülüğümüzden ayrılarak Seydikemer İlçe Müftülüğüne Şube Müdürü olarak atan Adem Demirel ve Akşehir İlçe Müftülüğüne Müezzin Kayyım olarak atanan Hakkı Zafer Törüne yeni görevlerinde Fethiye Müftülüğü olarak başarılar dileriz.