06.11.2020

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI

2020 yılı Mevlid-i Nebi haftası temasının “Peygamberimiz ve Çocuk” olarak belirlenmesi sebebiyle Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursunda yapıldı. Program İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat ve İlçe Müftüsü Kamil Oktay’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kur’an kursu ve yurt yöneticileri Özer Koyuncu ve Soner Muslu tarafından karşılanan Kaymakamımız Eyüp Fırat ve İlçe Müftüsü Kamil Oktay Kur’an kursunu gezdi, öğrencilerle sohbet etti. Kur’an kursumuzun bünyesinde bulunan mescitte gerçekleştirilen program sonrasına Kur’an kursu öğrencilerine Kaymakamımız Eyüp Fırat tarafından satranç takımı ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ayrıca; Tüm camilerimiz, yerel TV ve radyolarda Sosyal mesafe (maske, mesafe, hijyen ve seccade) kurallarına riayet ederek Mevlid-i Nebi haftası kapsamında “Peygamberimiz ve Çocuk” teması işlenerek icra edildi.