26.02.2024

İlçe Müftüleri Toplantısı Fethiye ‘de Gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği arttırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan ‘İlçe Müftüleri Toplantısı’ İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI başkanlığında Fethiye’de gerçekleştirildi.

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı ERTAŞ da toplantıda ilçe müftülerimizle bir araya geldi.

Muğla’da yapılan DİB faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda, il müftülüğü ve ilçe müftülükleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantı da ayrıca; vaaz-irşat konuları ile din hizmetlerinin etkinliği ve verimliliği istişare edilerek, mahallinde karşılaşılan sorunlara yönelik tespit ve çözüm önerileri görüşüldü.

İl Müftümüz ve İlçe Müftülerimiz toplantı sonrasında Fethiye Kaymakamlığınca organize edilen ‘Kan Bağışı Kampanyası’na katılarak ilçemizden ayrıldı.