27.04.2017

2017 KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

Bu yıl Türkiyede Diyanet İşleri Başkanlığınca ve Türkiye Diyanet Vakfınca 17-21 nisan tarihleri arasında “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” teması ile teması ile işlenen kutlu doğum haftası kapsamında Kavaklıdere ilçe müftülüğümüzce ziyaretler, konferanslar, kitap dağıtımı ve etkinlikler düzenlendi. Bir hafta boyunca kutlu doğum etkinlikleri İlçe Müftü V. Beytullah SEZGİN ve müftülük personelimizin 16.04.2017 tarihinde İlçe Kaymakam V. İbrahim GÜNEŞ’in makamında ziyaretleri ile başladı.

Kaymakam V. İbrahim GÜNEŞ’in kutlu doğum haftasını tebrik eden İlçe Müftü V. Beytullah SEZGİN bu yıl ilçe müftülüğü olarak gerçekleştirilmiş olan kutlu doğum haftası hakkında bilgiler verdi.

18.04.2017 Salı günü belediye düğün salonunda ilçemiz müftülüğünce düzenlenen kutlu doğum programı başarıyla gerçekleştirildi.

Programımız Hafız Tugay Özcan’ın Kur’an-ı Kerim okuması ile başladı ardından İlçe Müftü V. Beytullah SEZGİN’in kutlu doğum ile ilgili açılış konuşmasını davetliler ilgiyle dinledi açılış konuşmasının ardından müftülüğümüz bünyesinde eğitim gören 4-6 yaş öğrencilerimiz koro halinde ilahiler söyledi bunun ardından programımıza iştirak eden Aydın Efeler İlçe Müftüsü Salih AKCAN tarafından “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferansın hemen ardından programımız imam hatip lise öğrencilerinin tiyatro gösterileri ile devam etti. Davetlilerimiz ney dinletimizi ilgiyle dinlediler neyler üflendi şiirler okundu.

Programımızın sonuna yaklaşırken İlçe Kaymakam V. İbrahim GÜNEŞ, Kavaklıdere ilçe Belediye Başkanı Mehmet DEMİR ve Aydın Efeler ilçe Müftüsü Salih AKCAN şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettiler ve İlçe Müftülüğümüze katkılarından dolayı Kavaklıdere  Belediye Başkanı Mehmet Demir’e, Aydın Efeler İlçe Müftüsü Salih AKCAN’a ve Mustafa KARADELİ’ye plaket takdim edildi.

Bunun ardından Kutlu Doğum Programımızın kapanış konuşması yapılarak programımız sona erdi programımız bitti ama ikramlarımız devam etti Kutlu Doğum Programımızın ardından davetlilere tatlı ikramı yapıldı ve kitaplar dağıtıldı.