27.09.2024

Kavaklıdere ilçemizde 7-10 yaş grubu ilk Kur’an kursumuz eğitim öğretime başladı.

Kavaklıdere İlçe Müftülüğü’müze bağlı Çayboyu Mah. Asarköy M. Camii'inde cami görevlimiz Hüseyin TOPALOĞLU'nun öğretici olarak görev aldığı 7-10 yaş grubu Kur'an kursumuz eğitime başladı.

Haftada iki gün (Cuma günü 15.00-17:00 ve Pazar günü 15.00-17:00 saatleri arasında ) Çayboyu Mah. Asarköy M. Camii'inde düzenlenecek kursun ders programını Kur’an-ı Kerim, dini bilgiler, değerler eğitimi ve sosyal etkinlikler teşkil etmektedir.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yatağan İlçe Müftüsü ve Kavaklıdere İlçe Müftü v. Durmuş Ali Çetmi; “Kavaklıdere ilçemizdeki 7-10 yaş grubu ilk Kur’an kursumuzu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz elhamdülillah. Bu kursun açılmasında görev alan Çayboyu Mah. Asarköy M. Camii görevlimiz Hüseyin TOPALOĞLU'nu bu gayretli çalışmasından dolayı tebrik ediyorum.

Kursumuza katılan öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Öğrencilerimiz kursumuzda bir taraftan okulda öğrendikleri dersleri tekrar etme, pekiştirme imkanı bulacak, diğer taraftan Kur’an-ı Kerim, dini bilgiler, değerler eğitimi derslerini alacak, sosyal ve kültürel etkinliklerle eğlenceli ve verimli zamanlar geçirecekler. Milli ve manevi değerlerimize bağlı nesillerimizin yetişmesine katkı sağlayacak bu kurslarımızın çoğalması için çalışmalarımız devam etmektedir. Kursumuzun öğrencilerimiz için, aileleri için, devletimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını yüce Rabb’imden niyaz ediyorum.” dedi.