12.05.2022

Kavaklıdere Salkım Mahalle Camisinde Bayanlar Yönelik vaaz irşad programı

Kavaklıdere Müftüüğünce , Kavaklıdere Salkım Mahallesinde bulunan Yeni Cami de 12.05.2022 günü bayanlara yönelik vaaz irşad programı gerçekleştirildi.

İlçe İrşad programları çerçevesinde , ev sahipliğini Kavaklıdere Merkez Kur’an Kursu öğreticisi Hanife SÜNER’in yaptığı programda Yatağan İlçe Müftüsü ve Kavaklıdere Müftü Vekili Durmuş Ali ÇETMİ bir açılış konuşması yaptı.

Daha sonra Yatağan Müftülüğü İlçe Vaizi Ayşe Dilek SÖKELİ’nin konuşmacı olarak katıldığı programda, Kavaklıdere Merkez Kur’an Kursu öğreticisi Hanife SÜNER ile birlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti,İlahi ve sohbet gerçekleştirildi.

Katılanların beğeni ile takip ettiği ve devamının yapılmasını istediği program yapılan dua ile sona erdi.