29.02.2024

Kavaklıdere Müftülüğünden Ramazan Ayı öncesi öğrencilere eğitim desteği

Kavaklıdere İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kavaklıdere Şubesi iş birliğinde Ramazan Ayı’ndan önce ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımında bulunuldu.

Kavaklıdere İlçe Müftülüğünce ortaokul ve lisede eğitim gören öğrencileri desteklemek için belirlenen şartları taşıyan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulunuldu.

29 Şubat 2024 Perşembe günü, öğrencilerle öğretmenlerini İlçe Müftülüğü'nde ağırlayan İlçe Müftümü Vekilimiz Durmuş Ali Çetmi, "Gençler bizim geleceğimizdir. Geleceğimizin güvencesi olacak gençlerimize imkanlar ölçüsünde katkıda bulunmayı yapabileceğimiz en güzel faaliyetlerden biri olarak görüyorum. Oku emri ile başlayan ve ilmi teşvik eden bir dinin mensupları olarak öğrencilerimize sahip çıkmak bizim en kutlu görevimizdir.

Bundan önce de çok sayıda öğrencimize bu hedef doğrultusunda yardımda bulunmuştuk. Budan sonra da öğrencilerimizin yanında olamaya devam edeceğiz. Türkiye Diyanet Vakfı Kavaklıdere Şubesi olarak böyle bir hizmete yardımcı oldukları için Vakıf yönetim kuruluna ve hayırsever Kavaklıdere halkımıza teşekkür ediyor öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Öğretmen ve öğrenciler de verilen destekten dolayı teşekkür ettiler.