27.02.2025

YARIN AKŞAM İLK TERAVİH NAMAZINI KILACAĞIZ

28 Şubat 2025 Cuma günü akşam ilk teravih namazımızı kılıp gecesinde ilk sahuru yapıp 01 Mart 2025 Cumartesi günü de farz olan Ramazan orucumuzu tutmaya başlayacağız. Hoşgeldin mübarek şehr-i Ramazan.

Başkanlığımızın belirlediği 2025 yılı Ramazan Ayı teması olan “İyilik Ayı Ramazan” kapsamında gündüzleri ağzımızın orucu ile teravihlerimiz, mukabelelerimiz, sahurlarımız, iftarlarımız, fitrelerimiz, zekatlarımız, fidyelerimiz, yardımlarımız ile kısacası Ramazan ayını anlamlı ve unutulmaz kılan birçok eşsiz güzelliği on bir ayın sultanı Ramazan’da yaşayacağız inşallah.

Bu sene de Köyceğiz İlçemizde Hatimle teravih namazı kılınmaya devam edilecek olup Toparlar Mescid-i Kebir Camimizde Uzman İmam-Hatibimiz Hafız Ramazan Tokcan hocamız camisinde ramazan ayı boyunca hatimle teravih namazlarını kıldıracaktır.

Ramazan ayının kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, Köyceğiz’imize, Muğla’mıza, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Başta Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz olmak üzere Filistinli kardeşlerimizin ve tüm zulüm altında olan kardeşlerimizin de biran evvel huzura kavuşmalarını Rabbimden niyaz ediyorum. Hoş geldin on bir ayın sultanı ya Şehr-i Ramazan.

Ahmet KARAGÖZ

İlçe Müftüsü

#HayırlıRamazanlar #İyilikAyıRamazan