Köyceğizliler sabahın erken saatlerinden itibaren Bayram namazı için camilere akın ettiler. Sabah 7:39 bütün camilerde Bayram namazının kılınmasıyla başlayan Dini Bayramlarımızın ilki Ramazan Bayramı’nda ilk bayramlaşma camilerde başladı. Başta Merkez Hacıbey Camii,Toparlar Merkez Camii, Beyobası Merkez Camii, Hamitköy Camii olmak üzere tüm camiler dolup taştı. Bayram namazının ardından caminin avlu ve bahçesinde ilk bayramlaşmalar yapıldı.
Merkez Hacıbey Camiinde Bayram namazında Müftü Ahmet Karagöz bayram sohbetinde bulunup, namazdan sonra da başta Ülkemiz, vatan ve millet için şehit olmuş şehid-ü şüheda ile Gazilerimiz, Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz ile Filistinli şehit ve mazlumlar için duada bulunarak Ramazan Bayramının Ülkemiz, Milletimiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi.
Bugüne kadar görülmemiş yoğun bir cemaatle eda edilen Bayram namazından sonra Merkez Hacıbey Camiinde Köyceğiz Kaymakamı Sayın Mert Kumcu, Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz tek tek cemaatle bayramlaşıp, Bayramın hayırlara vesile olmasını dilediler.