09.04.2024

TERAVİH NAMAZIYLA HATİM TAMAMLANDI

Ramazan-ı Şerif ayında Köyceğiz İlçesinde bu sene ilk defa yaşanan hatimle teravih namazı 8 Nisan Pazartesi günü kılınan son teravih namazı ve son 30.cüzün okunmasıyla tamamlandı.

Köyceğizde Toparlar Mescid-i Kebir Camiinde ilk defa bu sene Uzman İmam Hatip Ramazan Tokcan hoca ilk teravih namazından başlayarak hergün teravih namazında bir cüz okuyup son teravih namazında da otuzuncu cüzü okuyarak Kuran-ı Kerimi hatmetmiş oldu. Pazartesi günü kılınan son teravih namazının akabinde otuz gün boyunca hatimle teravih namazına devam eden cemaatin katılımıyla hatim duası yapıldı.

Hatimle teravih namazına devam eden cemaat: "Bu sene hamdolsun İlçemizde ayrı bir güzellik yaşadık. Namazla yüce kitabımızı baştan sona bitirmemize vesile olan Uzman İmam-Hatip Ramazan Tokcan'a ve İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz'e teşekkür ediyoruz. Rabbim nice mübarek Ramazanlara kavuştursun inş."dedi.