11.04.2024

KÖYCEĞİZDE BAYRAM ÇOŞKUSU

Bayram namazının kılınmasıyla başlayan Ramazan Bayramında ilk bayramlaşma camilerde başladı. Bayram namazı için Köyceğizliler sabahın erken saatlerinden itibaren camilere akın etti. Başta ailece bayram namazının kılındığı Toparlar Merkez Camii, Hamitköy Camii olmak üzere tüm camiler doldu taştı. Bazı vatandaşlar cami avlusunda namazlarını eda etti. Bayram namazının ardından caminin avlu ve bahçesinde ilk bayramlaşma yapıldı.

İlçe protokolünün namazlarını Merkez Hacıbey Camiinde eda ettiği Bayram namazında Müftü Ahmet Karagöz bayram sohbetinde bulunup, namazdan sonra da başta Ülkemiz, vatan ve millet için şehit olmuş şüheda ile Filistinli şehit ve mazlumlar için duada bulunarak Ramazan Bayramının Ülkemiz, Milletimiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi.