26.04.2024

DİN GÖREVLİLERİ ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre üç adet Başarı Belgesi alan memurlar, Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendiriliyor.

Bundan hareketle Köyceğiz Müftülüğünde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlardan daha önce üst üste üç defa başarı belgesi almış olan Din görevlileri Kaymakam Mustafa MASLAK tarafından üstün başarı belgesi ile ödüllendirildiler.

Din görevlilerine ödülleri İlçe Müftüsü Ahmet KARAGÖZ tarafından verildi. Müftü KARAGÖZ: "Din görevlilerimizin Üstün Başarı Belgesi alması bizleri gururlandırdı. Ödüle layık gören sayın Kaymakamımıza şükranlarımı sunuyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görülen hocalarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.