03.05.2021

İYİLİK YOLUNDA GENÇLERİMİZİ ve ÖĞRENCİLERİMİZİ SEVİNDİRDİK.

On bir ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin bizlere vedaya hazırlandığı bu günlerde Türkiye Diyanet Vakfı Köyceğiz Şubesi ve Köyceğiz İlçe Müftülüğü olarak halkımızın emanetlerine aracılık ederek yerlerine ulaştırmaya devam ediyoruz.

150 hanemize gıda kolisi dağıtımı, yaklaşık 200 haneye alış-veriş yardım kartı dağıtımından sonra Türkiye Diyanet Vakfı Köyceğiz Şube Başkanı ve Köyceğiz İlçe Müftüsü Ahmet KARAGÖZ, Vakıf muvazzaf personeli Ramazan KARADUMAN ile Köyceğiz Müftülüğü Gençlik koordinatörü Hüseyin YÜKSEL Köyceğiz İmam-Hatip Lisesi ve Köyceğiz İmam-Hatip Orta Okulu Öğrencilerine nakdi yardımda bulunarak Bayram öncesi mutluluklarına vesile oldular.

Köyceğiz İmam-Hatip Lisesi Müdürü M.Behzat EKİCİ ve İmam-Hatip Orta Okulu Müdürü Uğur ARSLAN öğrencilerin sevindirilmesinden dolayı Köyceğiz İlçe Müftülüğüne ve Diyanet Vakfı Köyceğiz Şubesine şükranlarını ilettiler.

Unutmayın Beklenen sizlersiniz ve bizleriz.