08.11.2021

İL MÜFTÜMÜZ KÖYCEĞİZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİLER

-5 Kasım 2021 Cuma günü İlçemize teşrif eden Muğla İl Müftüsü Sn. Yaşar Çapçı hocamız Köyceğiz Kaymakamı Sn. Mustafa Maslak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Akabinde Köyceğiz Belediye Başkanı Sn. Kamil Ceylanı makamında ziyaret ettiler.

-Mevlid-i Nebi Haftasında İlçe Müftülüğümüz tarafından tertib edilen Peygamberimiz ve Vefa konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine ödül takdimi programında Kaymakam Sn. Mustafa Maslak ile birlikte İl Müftümüz Sn. Yaşar Çapcı hediyeleri takdim ettiler.

-Cuma namazından önce Merkez Hacıbey Camii'nde vaaz veren İl Müftümüz, cuma hutbesi irad edip cuma namazı kıldırdılar.

-Cuma namazından sonra Köyceğiz İlçe Müftülüğünü ziyaret eden İl Müftüsü Yaşar Çapçı İlçe Müftüsü Ahmet Karagözden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.İl Müftü Yrd. Adnan Uğurla birlikte Köyceğiz ziyaretini tamamlayan İl Müftüsü Yaşar Çapcı hocamız İlçe Müftüsüne ve çalışanlarına teşekkür ederek ilçemizden ayrıldılar.