19.12.2017

Konferans 'Hayatın Provası Yok Kendi Önünüzden Çekilin'

Marmaris Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun düzenlediği "Hayatın Provası Yok, Kendi Önünüzden Çekilin" konulu konferansımızı düzenledik. Program konuğumuz NLP Uzmanı Ümit Hakan Bozkurt Bey'e, teşrifleriyle bizi onurlandıran İl Müftümüz Abdurrahman Koçak Hocama, Dalaman Müftüsü Hasan Yozgat Hocama, Ortaca Müftüsü Zekeriyya Çelik Hocama, Köyceğiz Müftüsü Abdullah Kır Hocalarıma, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Züleyha Aldoğan Hanımefendiye, İlçe Tarım Müdürü Nejmettin Kaya Bey'e, Tapu Müdürü Hayati Çalışkan Bey'e, Katılım sağlayan daire müdürlerimize, Ensar Vakfı Marmaris Şubesi Başkanı Ahmet Turan Şahin Bey'e, Ahmet Gençalioğlu Bey'e Vaizlerimize, Din Gönüllüsü arkadaşlara ve eşlerine, daire personelime ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. (Mehmet Yorulmaz - İlçe Müftüsü)