17.02.2021

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Düzenlenecek Yarışmalarla İlgili Şartname

Diyanet İşleri Başkanlığımızca; Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelimizin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde taşra teşkilatında görevli asıl, vekil ve sözleşmeli İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticisi unvanlarında görev yapan erkek personel ile asıl ve sözleşmeli Kur'an Kursu Öğreticisi unvanında görev yapan kadın personel arasında Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlenecektir.

Yarışmalara katılmak isteyen personelimizin ekteki yarışma şartnamesi doğrultusunda işlem yapmaları ve İlçemiz Müftülüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Şartname