26.02.2024

MİLAS'DA BERAAT KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ..

Beraat Kandili; Belen Camii ve Ulu Camii başta olmak üzere tüm camilerimizde din görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif, İlahiler, Sohbet ve Dualarla idrak edildi.  Tüm ölmüşlerimizin ruhları için okunan hatimlerin duası yapıldı. İlçe Müftüsü Yusuf YAŞAR Belen Camii’nde, Vaiz Salih Rifat ŞEN Kyk Öğrenci yurdunda, Vaiz Memet İLGİN Ulu Camii’nde , Vaiz Sultan YAŞAR (bayanlara yönelik) Milas Gençlik Merkezinde düzenlenen ‘Beraat Kandili Özel Programı’na katıldılar.
Belen Camii’ndeki Kandil özel programında sohbette bulunan Müftümüz Yusuf YAŞAR, Beraat Kandilinin Ramazan ayına hazırlık için fırsat olduğunu vurgusunu sohbetinde dile getirdi. İlçe Müftümüz,bu mübarek gece hürmetine milletimizi ve İslam alemini her türlü kederden beri kılmasını, bizi günah yüklerinden arınmış gönüllerle Ramazan ayına kavuşturmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum diye dua ve niyazda bulundu.