06.03.2024

2024 YILI MART AYI AYLIK MUTAT TOPLANTISI YAPILDI..

2024 YILI MART AYI AYLIK MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

Müftülüğümüz Ramaza-ı Şerif ayı öncesi Mart Ayı Personel Toplantısı Müftülüğümüz Konferans Salonunda gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz Yusuf YAŞAR'ın riyasetinde gerçekleşen toplantıya; Şube Müdürleri, ilçe Vaizleri, Din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı. Yeni atanan Havaalanı Camii İmam-Hatibi Cem Şehzade YEŞİLDAĞ’ ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığımız ve İlçe Müftülüğümüzce belirlenen gündemdeki konular müzakere edildi. Ramazan Ayı öncesi Ramazan ayı talimatı ve Camilerimizde ve Kur'an Kurslarımızda alınacak tedbirler görevlilerimize bildirildi. Diyanet Akademisi’ni tamamlayıp ilçemize yeni atanan din görevlileri tanıştırılıp yeni görevlerinde başarılar dilendi.Toplantı sonunda İlçe Müftümüz, emekliliğe ayrılan Kayabaşı Mahalle Camii İmam Hatip’i Haşim DURMAZ hocamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.