26.04.2019

DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI PROF. DR. RAMAZAN MUSLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof DR. Ramazan MUSLU Milas İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek yeni yapılan müftülük hizmet binamız hakkında İlçe Müftüsü Ali Saim DOĞRU'dan ayrıntılı brifing aldı. Daha sonra Başkan Yardımcımız Prof.Dr. Ramazan MUSLU Milas İlçe Müftülüğü personeli ile yaklaşan Ramazan Ayı öncesi moral, motivasyon ve genel bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda din görevlilerimize yapmaları gerekenleri anlattıktan sonra görevlilerimizin istek ve önerilerini dinleyerek toplantı karşılıklı görüş alış-verişi ile bitti. Personelimiz mübarek Ramazan Ayı öncesi gelerek kendilerine moral ve motive eden Başkan Yardımcımıza teşekkür ettiler. Toplantıya İl Müftümüz İbrahim ÖCÜT ve çok sayıda İlçe Müftüsü katıldı.