12.11.2021

“Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" Ağaçlandırma Projesi...

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, 11 Kasım 2021 tarihinde Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" sloganıyla 29 Temmuz’da çıkan yangında 78 hektar ormanlık alanın yandığı Milas-Bodrum sınırı arasındaki Pina Yarımadası’nda ağaç dikim töreni düzenlendi.

Pina yarım adasındaki etkinliğe; Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, İl Müftümüz Yaşar Çapçı, İlçe Müftümüz Yusuf Yaşar, Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Türkiye Diyanet Vakfı Muğla, Milas ve Bodrum Şube temsilcileri, Milas ve Bodrum’da görev yapan din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte katılımcılar tarafından fidan dikilerek hatıra fotoğrafı çekildi.