24.11.2021

Personel Buluşması...

Başkanlığımızca gönderilen talimatların değerlendirilmesi, İlçemizin dini ve manevi hayatı ile ilgili sorunların çözümlerine yönelik fikir alışverişinde bulunulması amacıyla 23.11.2021 Salı günü Müftülüğümüz Konferans Salonu'nda, İlçemizde görevli din görevlileri ile İl Müftümüz Sayın Yaşar ÇAPÇI'nın katılımıyla personel toplantısı gerçekleştirildi.

Program Sanayi Camii Müezzin Kayyım-ı Kutret Kılınçarslan’ın Kur’an tilavetiyle başladı. Akabinde İlçe Müftümüz Yusuf Yaşar’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından İl Müftümüz Yaşar Çapçı, öncelikle programı düzenleyen Milas İlçe Müftüsü Yusuf Yaşar ve emeği geçenlere teşekkür etti. Din görevlileriyle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. İl Müftümüz Çapçı, din görevlisinde bulunması gereken niteliklerden bahsederek din gönüllülerinin din hizmetlerinde daha etkili olması gerektiğini ifade etti. Din görevlilerinin sorularını cevaplandırdıktan sonra program sona erdi. Program sonunda İlçe Müftümüz Yusuf Yaşar tarafından çiçek takdimi gerçekleştirilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Ardından İlçemiz Belen Camii’nde vaaz eden İl Müftümüz Yaşar Çapçı son olarak Kaymakamımız Sayın Mustafa Ünver Böke'yi makamında ziyaret etti.