19.10.2021

Mevlid-i Nebi Ziyaretleri

Peygamber Efendimizin (sav) doğumunun seneyi devriyesi vesilesiyle Mevlidi Nebi haftamız bu sene 17 Ekim Pazar günü başladı.  Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle ilçe Müftüsü Mahmut ATICI ve bereberindeki görevliler Ortaca Kaymakamı Sayın Meral UÇAR'ı ziyaret ettiler.

Kabulde ilçe müftüsü Mahmut ATICI çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Mevlid-i Nebi haftası tema'sının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından   ''Peygamber ve Vefa Toplumu'' olarak belirlendiğini ifade ederek, hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam Meral UÇAR'a bilgi verdi

. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam  Meral UÇAR hanımefendi Mevlid-i Nebi haftasının İlçemiz, Ülkemiz ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.