20.06.2022

Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 Hac organizasyonu ile Ortaca İlçesinden Hacca gidecek vatandaşlar için 17.06.2022 tarihinde Merkez Çarşı Cami bahçesinde "Hacı Uğurlama Töreni" yapıldı.Hacca gidecek vatandaşlar ve yakınlarının katıldığı program İlçe Müftüsü Mahmut ATCI'nın Hac yolculuğunun önemi hakkındaki konuşması ile başlayıp, Kur'an tilaveti, ilahilerle devam etti. Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamayan hac ibadetinin bu sene yapabilecek olması nedeniyle,  göz yaşlarına boğulan hacı adaylarımız ve yakınları oldukça duygusal anlar yaşadılar. Hac ibadetinin öneminden ve meşakkatinden bahseden İlçe Müftüsü sayın Mahmut ATICI hacca gidecek adaylardan ülkemiz, Milletimiz  ve bütün İslam alemi için dua istedi.Program çeşitli ikramlar eşliğinde yapılan dua ile son buldu.