27.06.2022

“Ezanı güzel okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışması"

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısı ile görevlilere yönelik etkinlikler çerçevesinde Muğla erkek din görevlileri arasında “Ezanı güzel okuma  ve  Etkili Hutbe Sunumu Yarışması"düzenlendi. Muğla İl Müftülüğü konferans salonunda sabah ve öğleden sonra  yapılan yarışmalar kıyasıya mücadele ile geçti. İl Müftülüğünün yaptığı yarışmada, Ortaca ilçe Müftülüğünü temsilen katılan ve ''Etkili Hutbe Sunumu yarışması ''nda birinci olan Okçular Camisi İmam Hatib'i Muhammet İsmet ŞEN'i ilçe Müftüsü Sayın Mahmut ATICI başarısından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi. Yapılacak olan bölge ve Türkiye geneli yarışmalarda da kendisinden başarılar beklediğini belirten Sayın Mahmut ATICI, yarışmaya katılma cesaretini gösteren hocamıza teşekkür etti.