27.06.2022

ORTACA'DA KUR'AN KURSLARI BAŞLADI

ORTACA'DA YAZ KUR'AN KURSLARI BAŞLADI.

Ortaca İlçe Müftülüğü'ne bağlı tüm camilerde ve kur'an kurslarında "Haydi Koş Gel; Camiler Seninle Güzel" şiarıyla Yaz Kur'an Kursları açılış programları gerçekleştirildi.

Ortaca İlçe Merkezinde yaz kur'an kursları  açılış programı, Akkuyu Cami ve Merkez Kız Kur'an Kursu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti. Programa   katılan İlçe Müftümüz Mahmut ATICI, "Yaz Kur'an Kursları Cami ve Çocuk buluşmalarının en güzeli ve en neşeli mekanlarıdır. Değerli Anne-babalar ! çocuklarımız, hocalarımızın gözetiminde neşeli ve verimli bir tatil geçireceklerdir. Bunun yanında Kuran-ı Kerim öğrenme, temel dini bilgiler ve değerler eğitimi gibi derslerle kendilerini geliştirebileceklerdir.
            Sevgili Gençler ! Yaz Kur'an Kursları sizin için dinlenme, yeni bilgiler öğrenme ve yeni arkadaşlar kazanmak için güzel bir zaman dilimi olacaktır. Bu vesile ile sizleri tebrik ediyor, anne babalarınızı da kutluyorum.
            Yeni dönem Yaz Kur'an Kurslarının vatana, millete ve göz aydınlığı evlatlarımıza hayırlı olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederim." diyerek sözlerine son verdi.