09.05.2019

İYİLİK SOFRASI BULUŞMASI

Muğla İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi tarafından şehit yakınları, gaziler, engelli bireyler ve sevgi evi çocuklarına Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Kampüs Kız Öğrenci Yurdunda iftar yemeği verildi. Rahmet, bereket ve fazilet ayı Ramazan ayı içerisinde, unutulanların hatırlanması, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, kardeşlik ve selamlaşma kültürümüzün yaygınlaşması çerçevesinde, geleneksel hale gelen, toplumun her kesiminin iftar sofrasında yer aldığı Muğla Müftülüğü’ nün iftar yemeğine katılımın yoğun olduğu gözlendi. İftar yemeğine Muğla Valisi Esengül CİVELEK, Vali Yardımcısı Turgut ÇELENKOĞLU, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Coşkun SEL, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas YAVUZ, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan ÇETİNKAYA, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay TÜRKOĞLU, İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT, İl Müftü Yardımcıları  Adnan UĞUR ve İsa TOPUZ, Şube Müdürü Lutfi AKHAN, Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şube Yöneticisi Kahraman KAZANDERE, şehit ve gazi yakınları, engelli bireyler, sevgi evi çocukları ile protokol üyeleri katıldı. İftar öncesi Ali Rıza Hakses Camii İmam-Hatip Müslüm ÇAVLI’ nın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan Ezan-ı Şerif’ in ardından Ali Rıza Hakses Camii İmam-Hatip’inin yaptığı dua sonrası iftar açıldı. İftar yemeği programı, Menteşe İl Müftüsü Mustafa AYDIN’ ın şehit ve gaziler için yaptığı konuşma ve rahmet temennileri ile sona erdi.