14.05.2019

ENGELLİ VATANDAŞLAR VE AİLELERİ İÇİN İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Menteşe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Muğla şubesi, engelli bireyler ve aileleri için iftar yemeği düzenledi.

Ramazan-I Şerif bereketinin paylaşılması, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının birlikte yaşanması amacıyla engelli vatandaşlar ve aileleri için  Saadet Hanım Konağı’nda düzenlenen iftar yemeğine Muğla Müftüsü İbrahim Öcüt, Menteşe Müftüsü Mustafa Aydın, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü ile engelli bireyler ve aileleri katıldı.

41 Evler İmam Hatibi Yadigar Çeylan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Ezan’ı Şerif okumasıyla başlayan iftar yemeği, Menteşe Müftüsü Mustafa Aydın’ın Bereket duası ile sona erdi.

İftar yemeğinin ardından Menteşe Müftülüğü’nün işitme engelli vatandaşlar için düzenlediği İşaret Dili ile Temel Din Eğitimi Kursu’nu bitiren vatandaşlara başarı sertifikaları verildi.Başarılarının haklı mutluluğunu yaşayan engelli vatandaşlar Menteşe Müftüsü Mustafa Aydın ve kurs öğretmenleri ile  hatıra fotoğrafı çektirdiler.